Tu compres una de les nostres experiències i en gaudeixes. Nosaltres cedim l’import TOTAL a la campanya www.recompensemelssanitaris.cat

El 100% de la recaptació final es converteix en vals moneders perquè els sanitaris en facin ús en petits establiments turístics, productors i comerç de proximitat.

Des de 5€ tria i remena entre més de 150 propostes diferents i surt a descobrir el nostre meravellós país!

--------------------

Som col·laboradors de www.recompensemelssanitaris.cat. A canvi d’una aportació econòmica gaudeixes de la nostra experiència (n’hi ha més de 150 de diferents!) i nosaltres cedim el cost íntegre a la campanya solidària per recompensar l’esforç del personal sanitari.

--------------------

Ens hem sumat a la campanya solidària www.recompensemelssanitaris.cat. Tu gaudeixes de la nostra experiència, nosaltres donem l’import TOTAL a la campanya. La recaptació final es converteix en vals moneders pel personal sanitari.

-------------------

Entra a www.recompensemelssanitaris.cat i remena entre més de 150 experiències de petit format arreu de Catalunya, entre d’altres la nostra :)

-------------------

Nosaltres també volem tenir un petit gest amb el personal sanitari del país col·laborant amb la campanya www.recompensemelssanitaris.cat. Els col·laboradors cedim experiències perquè tu, com a mecenes, les gaudeixis a canvi d’una aportació econòmica. La recaptació final de la campanya es convertirà en vals moneders pel personal sanitari.